Fashion & lifestyle

The ”Statement necklace” is back! ♥

FullSizeRender

FullSizeRender

Er was een tijd dat ik me gek kocht aan deze sieraden, het bijna iedere dag wilde dragen en het erg jammer vond dat ze niet meer trendy waren. Ik heb het over de statement ketting! De naam van deze ketting zegt al genoeg, toch? Lekker groot en opvallend. Ze hebben een comeback gemaakt en dat vind ik toch wel erg leuk. Nu wil ik er niet meer zoveel, maar één goede statement ketting kan geen kwaad, toch? Een tijd geleden kreeg ik een heel leuk mailtje van de webshop Happiness Boutique. Ik was zelf helemaal nog niet bekend met deze shop, maar ik weet nu wel dat ze daar hele mooie statement kettingen hebben. Toen ik deze beauty zag was ik verkocht! Het is een echte ”eyecatcher” in je outfit! Hierboven zie je alvast een sneak preview van mijn camel kleurige herfstlook waarin ik de ketting heb gecombineerd. Wat vinden jullie van de statement kettingen?

 ♥