Fashion & lifestyle

The red flower dress ♥

Dress Rosegal / Shoes Manfield 

Twee weken geleden was ik weer eens een dagje in het gezellige Brabant, omdat mijn oma haar 81ste verjaardag vierde. Het zonnetje scheen, de drankjes stonden koud en ’s avonds ging de barbecue aan. Kortom, de sfeer zat er goed in! Het is altijd weer gezellig om met de familie en vrienden bij elkaar te zijn. In Brabant heb je trouwens geweldige plekken om foto’s te schieten en daarom zijn mijn zus en ik nog even op pad gegaan om twee outfits te shooten. Ik droeg hier mijn nieuwe bloemenjurkje – die ik zo graag wilde hebben, maar jammer genoeg toch een beetje tegenvalt. De omslag aan de voorkant (onderkant) waait steeds een beetje open zodra je gaat lopen en daardoor voel je je er ongemakkelijk in. Ik zal nog even uitzoeken hoe je dit het beste kunt oplossen, maar waarschijnlijk word dit zo een ‘vakantiejurkje’ die ik over een bikini zal dragen. Hebben jullie misschien nog handige tips?

Shop deze look hieronder: 

1. Dress 2. Shoes