Fashion & lifestyle

The pink ruffle skirt ♥

IMG_0385IMG_0378IMG_0374IMG_0376IMG_0373IMG_0377

  Skirt & Boots Bershka  / Sweater Forever21 / Coat Necklace Primark / Bag Zara

Ik had nooit verwacht dat ik in December nog een outfit met blote benen zou combineren, maar vorig weekend heb ik dit toch echt gedaan! Ik blijf rokjes met oversized sweaters de leukste combinaties vinden en dan mogen de overkneeboots natuurlijk niet ontbreken. Na de donkere kleurige outfits van de laatste paar keer is het weer eens tijd voor wat lichtere kleuren, vind je niet? Deze zalm kleurige (look-a like Chanel) rok is één van mijn favoriete rokjes, maar binnenkort komt daar verandering in, want dan komt mijn groene rokje (van de h&m) die op mijn wishlist stond erbij, yeah! De bestelling is onderweg en ik kan niet wachten om hem te showen met de feestdagen! Wat vinden jullie van deze outfit?

Shop deze look hieronder:

camel pink

1. Coat 2. Skirt 3. Sweater 4. Boots  5. Bag