Fashion & lifestyle

The perfect white blazer ♥

DSC08897_FotorDSC08941_FotorDSC08823_FotorDSC08887_FotorDSC08913_FotorDSC08935_FotorDSC08825_Fotor

Blazer Blouse & Jeans Zara / Shoes & Sweater Primark / Bag Modemusthaves

Kennen jullie nog mijn favoriete zwarte blazer van de Zara herinneren? Yes, ik kon het niet laten om hem ook in het wit te kopen! Even niet naar het prijskaartje gekeken maar gewoon snel wezen afrekenen. Een mooie nieuwe basic item, die je overal bij kunt combineren en waarvan ik zeker weet dat ik deze vaak zal aantrekken. Ik had 2 witte blazers in mijn kast en die droeg ik zo vaak dat ik die nu lekker weg kan doen en deze beauty ervoor terug kan hangen! Het is een tijdloze blazer wat je altijd en ieder seizoen kunt dragen en het is tegenwoordig ook niet meer gek om in de Winter wit te dragen, dus yes ik ben er helemaal blij mee! Weer een item wat ik van mijn wishlist kan wegstrepen, woehoe!

Shop deze look hieronder:

pink white

1. Blazer 2.  Sweater 3. Jeans 4. Blouse  5. Bag  6. Shoes