Fashion & lifestyle

The perfect vintage leather skirt ♥

dr

ddd ddf

df

 Jacket Armani / Blouse Market /  Skirt Vintage /  Bracelet h&m / Shoes Zara

Echt ideaal dat het nu ’s avonds langer licht buiten is! Nu ik weer langere dagen werk in de meivakantie, heb ik toch nog even de tijd om wat foto’s te schieten. In de winter was dit af en toe zo lastig te combineren, maar nu is dat stukken beter! Wat vinden jullie trouwens van mijn outfit? Deze rok is echt tijdloos en blijft een prachtig exemplaar waar ik heel zuinig op ben! Ik zag dat ze bij de NIKKIE collectie ook weer mooie nieuwe leren rokken binnen krijgen morgen! Je bent wel zo rond de 200 euro kwijt voor een mooie leren rok, maar toch komt deze item bijna ieder jaar weer terug! Op mijn vorige blog heb ik wel eens verteld dat deze rok vroeger van mijn tante is geweest. Mijn moeder heeft deze toen bewaard en sinds ik samenwoon heb ik deze mooie rok meegenomen en kreeg die een mooi plekje in mijn kledingkast!

Shop deze look hieronder:

denim

1. Skirt   2. Shoes   3. Blouse   4. Bracelet