Fashion & lifestyle

The perfect scarf ♥

Image-1Image-1 IMG_9052Image-1
Oh, morgen begint dan officieel de herfst en ik zie overal al weer van die mooie herfst outfits voorbij komen. Sorry, want bij mij duurde het iets langer! Ik ben deze week pas weer voor het eerst begonnen met werken en ik zat nog helemaal in m’n vakantie sfeer, dus moest ik nog niet aan een herfst outfit-post denken, maar nu is het toch zover. Ik moet binnenkort flink wat nieuwe herfst items gaan scoren, want ik ben nog steeds met een opruiming van m’n kledingkast bezig. Gelukkig bestel ik soms ook iets meer voor mezelf vanuit m’n eigen shop, zoals deze geweldige kaki trench. Maar ik ben gelukkig ook nog geslaagd bij de h&m, want ik liep er van de week weer eens naar binnen om op zoek te gaan naar een mooie sjaal
en yes ik heb er één gevonden! Hij is grijs, heerlijke zacht en perfect voor de koudere dagen!

Shop deze look hieronder:

outfit7

1.  Scarf     2. Jeans     3. Boots      4. Trench      5. Sweater