Fashion & lifestyle

The perfect coachella mini dresses ♥

1. Off the shoulder dress  2. Lace up tunic  3. Belled sleeve shift dress 4. Ruffle striped dress 5. Spliced trapeze dress

Worden jullie ook niet een klein beetje jaloers van al die toffe Coachella foto’s op Instagram?! Als ik door mijn Instagram scrol zijn 75% van alle bloggers die ik volg aan het feesten in California. En dan heb je ook nog van die leuke festival outfits die voorbij komen, zoals de stoere bedrukte Levi jasjes, witte en romantische chiffon jurkjes. Dit festival duurt natuurlijk 2x 3 dagen, dus zie je veel verschillende looks voorbij komen. But I love it! Hierboven heb ik een ”perfect Coachella dress” style board gemaakt, wat ik aan zou trekken naar dit festival! Hoewel ik de rock/chic look erg tof vind, zou ik toch merendeels voor de romantische outfits gaan. Zo vind ik het eerste en tweede jurkje echt super mooi! Mooie details, veel kant, wijde mouwen, echt prachtig! Daarbij zou ik voor veel accessoires gaan en mijn haren invlechten. Voor de finishing touch, wat toffe ringen of bloemen door de vlechten en stoere boots onder het jurkje! Toch een beetje de country, romantisch look. Welke jurkje vinden jullie het leukst?