Fashion & lifestyle

The open shoulder blouse! ♥

Blouse Zaful / Skirt Shein / Coat Zara / Shoes Nelson

Hi allemaal, hoe is jullie weekend? Ik ben vanochtend vroeg thuis gekomen van een slaapfeestje van mijn lieve nichtje. Nou ja, een slaapfeestje was het niet echt, want we hebben hooguit 4 uurtjes geslapen, omdat de meiden lekker door bleven kletsen. We zijn gisteren nog naar de film geweest, hebben de haren van de meiden ingevlochten, sieraden gemaakt en een naambordje geknutseld. Het was dus erg gezellig, maar ook lekker drukjes! Gelukkig heb ik vandaag niet zoveel op de planning staan en ga ik weer een beetje aan mijn blog werken. De zomervakantie komt er weer bijna aan en dat betekend dat ik weer volop aan het werk ben en minder tijd over houd voor mijn blog. Vandaag laat ik jullie mijn outfitje van afgelopen woensdag zien.  Deze open shoulder blouse heb ik een paar weken geleden bij de Zara gezien en kwam ik later bij de Zaful tegen. Toen ik wat nieuws mocht uitzoeken, had ik deze meteen besteld. Hij staat super leuk met mijn spijkerrokje! Wat vinden jullie?