Fashion & lifestyle

The musthaves: satin blouse ♥

DSC02521

DSC02504DSC02551DSC02547DSC02525
Blouse Themusthaves / Bag DKNY / Shoes PublicDesire / Sunglasses h&m

Een trend wat we in het najaar meer gaan zien is satijn. We zagen de lingerie en pyjama trend al voorbij komen, maar de satijnen items passen hier dan ook prima tussen. Deze verschillende trends zijn al bij meerdere bloggers gespot, al sla ik de pyjama trend zelf liever over. Deze trend is voor mij toch iets te gewaagd. Al moet ik zeggen dat ik het bij sommige meiden echt super tof vind staan! Maar soms moet je ook een beetje lef hebben voor deze trends. Satijn is dan wel weer een trend wat ik geweldig vind! Dit zachte stofje geeft je outfit een luxe uitstraling en is ook nog eens heerlijk om te dragen. De bekende satijnen bomberjacks zag je afgelopen zomer al veel voorbij komen, maar deze trend zet gelukkig nog wel even door. Tegenwoordig zie je ook de combinatie waarbij ze satijnen jurkjes over een basic wit t- shirt dragen zoals model Kendall Jenner laatst op haar Instagram liet zien. Hier moet ik zelf nog even aan wennen, maar ik zeg niet dat ik dit nooit zal dragen. Ik hou af en toe wel van iets nieuws uitproberen, maar wil ik ook weer geen miskopen doen. Zo vind ik deze blouse van de Themusthaves  echt een prachtige item en zie je mij hier veel sneller in lopen! Zo loop je er toch stijlvol bij en voel ik me er toch iets fijner bij. En voor de duidelijkheid, ik draag nog wel een denim short onder deze blouse hoor! Hij zit alleen goed verstopt, hihi. Deze blouse is in zoveel mooie kleuren verkrijgbaar dat het té lastig was om te kiezen! Ik ben gegaan voor de Ice grey kleur, maar hij is ook verkrijgbaar in het zwart, taupe, bordeaux, cognac en spijkerstof. Zijn jullie eigenlijk al bekend met de Themusthaves? TheMusthaves.nl is namelijk de meest uitgebreide en snelst groeiende Musthaves webshop van de Benelux op het gebied van mode en accessoires. Ze ontvangen iedere week een nieuwe collectie, zodat je wekelijks de allernieuwste Musthaves kunt shoppen.

 Wat vinden jullie van deze look en wat vinden jullie van de satijnen trend?

Shop deze look hieronder:

satin1. Blouse    2. Shoes     3. Bag     4. Sunnies