Fashion & lifestyle

The men shoes ♥

men shoes

1. Hudson    2. Hudson     3. Forever21   4. Bronx    5. Dune

Hoewel de meeste mannen het vaak verschrikkelijk vinden en sommige meiden (waaronder ik) heel erg aan deze trend moesten wennen, beginnen ze toch steeds leuker te worden. Jawel, ik heb het natuurlijk over de mannen-schoenen, maar dan voor vrouwen! Deze schoenen zijn meerdere keren door celebreties en bloggers gespot en worden steeds hipper. Vroeger moest ik hier niet aan denken en zou ik dit nooit dragen, maar dat is nu verleden tijd! Ik heb er nog geen in bezit, maar ik zit steeds meer te twijfelen om een mooi paar uit te zoeken. Het is maar net hoe en waar je het mee combineert! Ik heb hier een paar mooie voorbeelden van bloggers hoe ik het zou dragen: MijaFlatau, Le fashion , Atlantic Pacific.  Wat vinden jullie van deze trend en welke vinden jullie het mooist?

 ♥