Fashion & lifestyle

The lace blouse in autumn ♥

dsc05227_fotor dsc05192_fotordsc05236_fotor_fotorsdsc05209_fotor dsc05202_fotor

Top Vila  / Jacket, Choker Bershka / Jeans Primark /  Shoes Adidas

Het word steeds kouder en we willen nu al het liefst naar de dikkere truien en  lange jassen grijpen! Heel begrijpelijk hoor, maar het is niet altijd even stijlvol. Zo wil ik laten zien dat je een lace blouse ook prima kunt dragen in de herfst. Deze bloesjes zullen we binnenkort ook weer meer gaan zien in het zwart rond de kerst periode, maar ik vind de witte variant eigenlijk nog iets mooier! En kijk eens naar de mouwen, zo chique! Deze blouse had ik een aantal weken terug bij iemand aan gezien en ik zei meteen: ”Deze wil ik ook!” Ik was ook ontzettend blij dat ik het laatste kleine maatje had kunnen bemachtigen. Wat vinden jullie van de outfit?

Shop deze look hieronder:

red

1. Jacket 2. Blouse 3. Jeans 4. Shoes 5. Choker