Fashion & lifestyle

The home of the fashion ♥

IMG_9804_FotorIMG_9803

Zoals ik laatst al in een andere blogpost aangaf was ik flink toe aan een nieuwe garderobe en wil ik tegenwoordig meer basics aan m’n kledingkast toevoegen. Natuurlijk ben ik al flink wat websites af wezen speuren en heb ik laatst ook al aardig wat ingeslagen, maar toch wil ik jullie een website laten zien, waar ik zelf nog niet helemaal bekend mee was. Het gaat over de grote webshop Zwijnenburg mode (Het huis van de mode). Er staan echt prachtige kledingstukken op van verschillende luxe grote merken, zoals Dept, Expresso, Esprit, Supertrash, Mexx noem het maar op.

IMG_9802IMG_9807_Fotor

Ze hebben al 50 jaar een grote winkel van wel 3000 vierkante meter in Meerkerk staan, waar je tijdens het winkelen ook nog eens heerlijk kan genieten van een bakje koffie. Het ”thuis” gevoel en de huiselijke sfeer vinden zij dan ook erg belangrijk. Ze hebben wel 100 verschillende merken, dus voor ieder wat wils. Jammer genoeg ben ik er nog nooit eerder geweest, maar gelukkig bestaat er ook online shoppen. Neem de tijd, pak een lekker kopje thee, misschien nog wat lekkers, want ze hebben echt ontiegelijk veel keus en je bent zo een uur verder! Wat ik vooral een grote pluspunt vind, is dat ze gratis verzenden binnen Nederland.

IMG_9808_Fotor

Cap Boutique in Antwerpen / Jacket Dept  / Shirt Stylebygina  / Pants Vera moda / Shoes Adidas Stan Smith

Laten we nu over m’n nieuwe items hebben: Ik ben zelf gegaan voor dit mooie donkergrijs jasje van het merk Dept! Hij is stoer, maar tegelijk tijd ook netjes. Ik ben zelf echt gevallen op de vorm en de prachtige koper kleurige details! Ook deze zwarte leatherlook broek komt er vandaan. Je kan er eindeloos mee combineren en zit nog eens overheerlijk. Wat vinden jullie van de aankopen? En zijn jullie al bekend met deze shop?