Fashion & lifestyle

The girly look ♥

Blouse & Bracelets Rosegal / Skirt & Bag Mango / Shoes Puma / Sunnies Rayban 

Zoals je ziet, geniet ik nog volop van de roze trend! Gelukkig zie je het dit jaar super veel, dus kom ik er nog mee weg ook. Deze nieuwe roze blouse van de Rosegal vind ik zo leuk! De details, zoals de grote strikken op de mouwen maken deze top lekker speels en apart. Hij is luchtig door de open mouwen en ik ben echt gek op de off shoulder look. Dat maakt je outfit lekker zomers! Ik ben deze keer voor een kleurrijke girly look gegaan en ik liet de grote strikken ook weer terug komen in mijn schoenen. Even wat speelser dan normaal! Het is niet een geschikte outfit voor op de werkvloer, maar wel een fijn lookje voor het terras of strand. Afgelopen dagen boffen we echt met het mooie weer en ben ik dan ook regelmatig op het terras te vinden! Lekker genieten en jullie?!