Fashion & lifestyle

The collection of my black shoes and how you can wear them ♥

dsc04891

Ja, je ziet het goed! Je kunt nooit genoeg zwarte schoenen in je kast hebben liggen. Ieder meisje heeft wel een paar zwarte schoenen in de kast staan. Maar dat is natuurlijk niet zo gek, want deze schoenen zijn tijdloos en passen overal onder! Nu wil ik jullie een kijkje laten nemen in mijn schoenenkast, waar ik m’n favoriete zwarte schoenen met jullie deel en laat zien hoe ik ze het liefst combineer.  Deze blogpost heb ik gemaakt, omdat ik heel graag wilde deelnemen aan de Zalando Style Icons // Creative Content Icon! Wil jij ook graag deelnemen? Dat kan nog tot 2 november! Deze blogpost is iets uitgebreider en anders als normaal, dus ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

dsc04905

dsc04891

Laten we beginnen bij mijn verzameling. Want ik kan toch wel zeggen dat ik minimaal 10 paar zwarte schoenen in mijn kast heb verzameld. Pumps.. check, booties.. check, sneakers… check, overkneeboots..check en biker boots.. yep! De meeste mannen maken dan ook vaak zo een opmerking:” ze lijken toch allemaal op elkaar?!” Nee, dat is zeker niet waar en ik zal het bewijzen…

dsc05038 dsc05040

Puntige heels

De schoenen met een flinke punt is nu helemaal trendy! Ze zitten niet al te fijn en knellen na een lange duur wel een beetje af bij de tenen, maar kijk eens even goed! Zijn het geen beauty’s? Ik draag ze dan ook vooral met een avondje weg of diner. Deze schoenen staan natuurlijk super onder een little black dress, maar kunnen ook geweldig staan onder een skinny jeans.

dsc05004 dsc05010

Overkneeboots

Deze schoenen zijn voor dit seizoen ook weer helemaal hot! En over hot gesproken.. met overkneeboots kun je een outfit breken (ordinaire kant op gaan) of maken. Voor het laatste moet je deze boots wel goed combineren. Het liefst een combinatie van sexy en classy, toch?

dsc04866_fotor

Boots

Ik denk dat de meeste meiden wel een paar stoere boots in haar kast heeft liggen. Bijna ieder jaar komt deze trend wel weer terug, maar dan net weer even anders. Twee jaar geleden zagen we de open zijkant veel voorbij komen en nu zie je de veterboots en boots met gespen weer meer. Boots maakt je outfit net wat stoerder. Ga je voor de rock look of meer de grunge look? Ik vind deze boots echt geweldig staan met leer of leatherlook!

dsc05061

Sneakers

Deze schoenen zijn eigenlijk het fijnst van allemaal! Ze zitten heerlijk, zijn comfortabel en het is voor mij de ideale schoen om op te werken. Vooral de zwarte sneaker zien we het aankomende seizoen veel voorbij komen. Ik combineer deze schoenen dan ook het liefst met een jeans of leren rok.

dsc05066dsc05070dsc05064

Booties 

Dit zijn ook van die schoenen die het de laatste jaren goed doen! Ze zijn tegenwoordig overal te koop! Maar het is ook niet zo gek dat de meiden dol op deze schoenen zijn. Deze schoenen maken de korte benen net weer iets langer en ze lopen toch weer comfortabeler als de booties met een smalle hak. Ik vind ze ideaal als ik met mijn vriend toch wat verder de stad in moet lopen. Soms voel je je dan net iets te klein met sneakers naast een man die bijna een kop groter is, maar zijn je mooie pumps weer net iets te hoog om er lang op te lopen. Dit is daarom de perfecte middenweg!

dsc04907

dsc04940

Peeptoe heels

Deze schoenen heb ik vorig jaar gekocht en was ik meteen verliefd op. Deze schoenen zie je dit seizoen weer iets minder, maar toch kan ik deze schoenen nog niet wegdoen. Ondanks de smalle en lange hak, vind ik ze heerlijk lopen en staan ze nog eens super cute onder een rokje!

dsc05018

De blokhak heels

Dit seizoen moet je schoenen met een 90’s blokhak in je kast hebben liggen! Het is de grootste schoenentrend op dit moment en bloggers zijn er dol op. Deze schoenen passen ook weer overal bij, maar pas op dat je outfit niet te truttig word!

Voor welke schoen ga jij en welke outfit vind je het leukst?