Fashion & lifestyle

Thank god it’s friday! ♥

DSC02650DSC02620site

Sunnies , Top & Skirt STYLEBYGINA / Shoes Adidas superstars

Jeeee, thank god it’s friday! Wat een heerlijk zomerse week hebben we gehad, maar het word morgen nog gekker! Ik hoorde dat het wel bijna 40 graden word ..OMG! Ik heb morgen een verjaardag in Brabant en daar is het vaak nog een paar graden warmer… Maar je hoort mij zeker niet klagen hoor! We mogen eindelijk zeggen dat we een echte zomer hebben in Nederland! Ik ben gisteren met vriendinnen naar Kijkduin geweest en zijn we wezen lunchen bij een heerlijke strandtent genoemd: ” de kust”. Het was erg gezellig en er waren van die heerlijke loungebanken waar ik helemaal een vakantie gevoel van kreeg.  Helaas was dat in de middag al weer snel verdwenen, toen ik moest haasten naar het werk. Gelukkig is het vrijdag en kan ik nu echt genieten van het weekend!

Shop deze look hieronder:

outfit stylebygina

1. Skirt      2.Top    3. Sunnies    4. Shoes

 P.s Hebben jullie al op mijn Instagram gezien dat ik bij de top 3 fashionbloggers zit op http://kledingvinder.nl? Ik vind het al echt super dat ik bij de top 3 zit, maar ik zou het natuurlijk nog leuker vinden om echt te winnen! Zouden jullie mij misschien willen helpen en je stem willen uitbrengen. Ik zou het echt heel erg waarderen, alvast bedankt!

Enjoy your weekend babes!