Fashion & lifestyle

Take a look in my closet: it’s blue & khaki ♥

DSC00015 DSC00011DSC00013DSC00014DSC00009DSC00018

 Super fijn dat de temperaturen weer omhoog gaan! Zullen we dan eindelijk die mooie jurkjes en sandalen uit de kast kunnen halen? Dit keer laat ik jullie weer een klein gedeelte van mijn kledingkast zien. Dit keer zijn de kleuren blauw en kaki aan de beurt! Twee kleuren die ik zelf heel graag draag in de Lente, maar wat misschien niet de eerste kleurencombinaties zijn die je bij elkaar zult hangen. Ik heb een Zara jurkje (in het midden van het rek) waar beide kleuren in terugkomen en deze trek ik na zoveel jaar nog graag aan! En zoals je hierboven kunt zien staat het ook nog eens vrolijk op mijn kledingrek. Ook is mijn blauwe jumpsuit van de Loavies één van mijn favoriete items. Ik combineer deze het liefst met mijn Zara blauwe lace up heels en ik kan niet wachten om deze combinatie weer te kunnen showen! Wat vinden jullie van deze twee kleuren?

 ♥