Fashion & lifestyle

Super Stylish ♥

DSC07046

 We weten allemaal wel dat het op dit moment niet goed gaat met de V&D, maar ik zou het zo jammer vinden als dit bedrijf de deuren zou moeten sluiten. Ik loop toch regelmatig even de V&D in, al is het alleen maar voor die heerlijke broodjes! Ik had vorige week nog een V&D cadeau kaart van €20 in mijn portemonnee liggen, maar die moest ik snel gaan gebruiken, anders is de kaart straks niet meer geldig en dat zou natuurlijk zonde zijn. Dus ben ik laatst even de V&D ingelopen om te kijken of ze wat leuks hadden. Ik was eerst bij de kledingafdeling wezen kijken, maar daar hing niet veel leuks, dus liep ik naar de sieradenafdeling en daar kon ik niet kiezen! Ik wilde heel graag iets van de YC Jewels uitzoeken, maar die armbanden waren jammer genoeg allemaal beschadigd! Zó balen…Ik keek nog maar even verder en ik kwam uiteindelijk bij de sieraden van het merk Super Stylish terecht. Ik kon dit merk nog niet, maar ze hebben geweldige sieraden en ik werd verliefd op dit schattige armbandje..

DSC07047