Fashion & lifestyle

Summer wishlist ♥

summer ready

1. Flamingo    2. basic shirt  3. Plants for home  3. Sandals  4. Bodysuits  5. Grey bag

Het is eigenlijk weer té lang geleden dat ik een wensenlijstje heb gemaakt! Binnenkort staat de zomer weer voor de deur, dus is het de hoogste tijd voor een zomer wishlist. Deze keer staat er niet heel veel op, omdat ik eigenlijk al aardig wat zomer items heb ingeslagen. Hierboven zie je meer items wat ik ”echt” nodig heb, haha! En dan bedoel ik vooral basic shirtjes (het liefst met een zakje en opgerolde mouwtjes) en deze sandalen van de h&m. Deze sandalen zou ik zo graag willen meenemen voor op vakantie! Ik weet niet of je mijn DIY (gladiator sandalen) van vorig jaar nog kunt herinneren, maar ik ben echt al een tijdje op zoek naar de perfecte sandalen. De DIYS waren leuk voor even, maar ik vond het jammer dat ik niet goed was geslaagd. Deze leren sandalen van de h&m zijn in mijn ogen wel perfect en wil ik ook zo snel mogelijk inslaan! Ook zag ik dit schattige tasje bij de Zara, vind ik een body (het liefst met tekst) ook tof en mag de flamingo of donut zwemband voor de zomer ook niet meer ontbreken. Wat staat er hoog op jullie verlanglijstje?