Fashion & lifestyle

Summer vibes, tropical bikini’s & tulip dresses ♥

1. Earrings 2. Pink bikini 3. Tropical bikini  4. Dress 5. Sunnies

Summer vibes! Oké, dat is op dit moment ver te zoeken in Nederland, maar over 2 weekjes vliegen mijn vriendin en ik naar Mallorca! Ik kan niet wachten om een paar dagen naar de zon te gaan. Vandaar deze tropical moodboard met leuke bikini’s, tulip jurkjes en zomer accessoires!Ik hou alleen niet van vliegen, maar ik ga het na een lange tijd weer eens proberen! Gelukkig is het nog geen 3 uurtjes vliegen, dus dat komt hopelijk wel goed. Ik ben alvast wat inspiratie aan het opdoen en daarbij wil ik ook nog wat leuke bikini’s bestellen. Misschien dat ik deze roze van de Rosegal bestel. Wat vinden jullie? Ik heb laatst al een leuke bij de h&m gekocht en mijn bikini van Lascana komt ook binnenkort binnen. Ik kan niet wachten!