Fashion & lifestyle

Summer night & denim shorts ♥

FullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRender

T-shirt STYLEBYGINA / Blazer & bag Zara / Shorts Bershka / Pumps Primark Red bracelet Lanassieraden

Oh wat is het toch heerlijk om gewoon in Nederland rond 19.00 nog zó in je denim shortje rond te lopen!! Deze ripped denim shorts heb ik pas geleden bij de Bershka gekocht en ik ben er zo blij mee! Zo een high waisted short zocht ik namelijk al een tijdje en deze had ook nog een mooie lichte kleur wassing en toffe slijtagedetails! Ik vind denim shorts het leukst gecombineerd met een stoer t-shirtje zoals deze met emblemen of met crop tops. En om de outfit compleet te maken draag ik mijn look a like Céline trapeze bag en mijn nude pumps. Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend?

Shop deze look hieronder: 

embleem

1. T-shirt    2. Shorts    3. Bag    4. Blazer   5. Pumps