Fashion & lifestyle

Summer loving fringes! ♥

DSC02538_FotorDSC02540_FotorDSC02525_Fotor

Sunnies, Top & Shorts STYLEBYGINA / Slippers Primark

Yes, we kunnen deze zomer niet meer zonder franjes de deur uit! Het zit aan shorts, sieraden, jassen, rokken, tassen, tops of kimono’s, noem het maar op en het kan allemaal. En ja ik moet toegeven: Ik ben fan! De festival/boho bohemian -achtige looks zijn de stijlen die ik deze zomer het meeste draag. Van de week was er zo een mooie zonsondergang waar ik even gebruik van moest maken. De kleuren in deze foto pasten zo goed bij de look en de zonnestralen waren precies goed zonder enige bewerking! Ik ben erg blij met het resultaat en daarom wilde ik deze foto’s graag met jullie delen. Wat vinden jullie trouwens van de fringes trend?

Shop deze look hieronder:

sdgsg

1. Top   2. Shoes  3. Sunglasses   4. Shorts

 ♥