Fashion & lifestyle

Summer dress ♥

DSC02103_FotorDSC02145_FotorDSC02155_FotorDSC02117_FotorDSC02162_FotorDSC02049_FotorDSC02076_FotorDress, bag & shoes Zara 

 Normaal gesproken plaats ik om de dag of 2 dagen een artikel, maar omdat ik weer lange dagen werk in de schoolvakantie en het buiten heerlijk weer is, ben ik vaker op een terrasje te vinden, dan achter m’n computer. Ik zie ook dat veel meiden lekker op vakantie zijn, maar ik moet nog even wachten tot september. Daarover binnenkort meer, maar voor die tijd hoop ik nog flink wat zomerse looks in Nederland te kunnen dragen. Hier draag ik een gehele outfit van de Zara. Het jurkje is van de oude collectie, maar hoort nog steeds tot één van mijn favorieten jurkjes. Wat vinden jullie van deze zomerse look?

Shop deze look hieronder:

hgkg

1. Shoes  2. Dress  3. Bag   4. Ankle bracelet