Fashion & lifestyle

Suit Suit in Venetie ♥

dsc03196dsc03502_fotordsc03181dsc03518dsc03203dsc03576

We zijn weer terug van een heerlijke vakantie en daarom is het tijd om mijn blog weer op te pakken! We hebben veel gezien en gedaan, dus zal ik de aankomende periode veel vakantiefoto’s laten zien. Mijn mooie nieuwe mint-kleurige Suit Suit koffer van Bagageonline nam ik natuurlijk mee. Ze hebben op deze site echt prachtige modellen en ik kon niet wachten om hem te showen. Deze koffer is licht, functioneel en lekker modieus! Normaal gesproken liep ik altijd met zo een degelijke koffer, maar dat is nu gelukkig verleden tijd. Ik heb zelfs al een paar lieve complimenten gehad over mijn koffer, haha. Wij verbleven de eerste 2 nachten in het NH hotel Laguna Palace en dat is een echte aanrader als je een hotel zoekt in Venetië. Het ontbijt is er heerlijk en het hotel is schoon, netjes en heeft een prachtige inrichting! Dit hotel ligt wel in een industrieterrein, dus moet je niet veel van de buurt verwachten, maar de bushalte is op 2 minuten loopafstand en je bent binnen 10 minuten in Venetië.  Wij kochten een combi bus + vaar kaartje (€20,- p.p), zodat je in Venetië ook nog eens 24 uur gebruik kunt maken van de Vaporetto (de watertaxi). Dit was echt ideaal! Binnenkort laat ik je meer zien over Venetië. En wat vinden jullie van mijn nieuwe koffer?