Velvet headband Mostwanted / Sweater Zara /  Top h&m / Pants Rosegal / Shoes Zaful / Bag Forever21

Jaja, het dierenprintje blijft hot in 2017! Maar pas op, want je kunt met deze print ook aardig de mist in gaan. Probeer de ordinaire look te vermijden door voor een speelse, classy of stoere look te gaan. Eigenlijk ben ik nooit echt een groot fan van een dierenprint geweest, maar kon ik van dit topje niet goed afscheid nemen. Ik kijk ook altijd wel naar het materiaal en de kleur. Ik vind persoonlijk de grovere prints iets mooier, maar dit verschilt ook qua kledingstuk. Zoals je ziet ben ik een beetje uit de comfort-zone gestapt en heb ik deze top gecombineerd met mijn nieuwe wijde broek met strepen en deze opvallende harige pumps met hetzelfde printje. Zo een broek is niet alleen trendy en comfortabel, maar maken mijn korte benen mega lang. Hell yeah! Jammer genoeg zijn deze broeken wel meer voor de lange meiden gemaakt, want zonder mijn hoge pumps is deze veel te lang. Dit wordt dus echt een ”weekendbroekje”. Hoe combineer jij het liefst het luipaarden printje?