Fashion & lifestyle

Statement jacket of Zaful ♥

dsc05520dsc05545dsc05539 dsc05531dsc05547

Blouse Zara / Jacket Zaful  / Skirt & Shoes h&m / Watch Daniel Wellington

 Ik heb weer een aantal leuke pakketjes binnen gekregen wat ik graag met jullie wil delen. Onder andere dit geweldige jasje van de Zaful . Het is echt een statement jasje waar ik super blij mee bent! Ik weet nog dat ik ooit zo een jasje zelf wilde maken, haha. Een soort DIY, maar dat is er nooit van gekomen. En gelukkig hoeft dat ook niet meer, want kijk eens naar deze toffe achterkant! Ik ben de rock en punk stijl dit jaar steeds meer gaan waarderen. Ik zie mezelf dan weer niet in Dr. martens lopen (al vind ik het bij sommige echt onwijs tof staan), maar zo een eyecatcher als dit jasje is een mooie toevoeging aan mijn garderobe. De webshop Zaful heeft deze maand ook nog eens een mega sale, dus is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!