Fashion & lifestyle

Stans & baseball caps ♥

DSC01694_FotorDSC01660_FotorDSC01620_Fotor DSC01664_Fotor DSC01674_Fotor

Cap & bandana h&m  /  T- shirt LA sisters  / Jacket Zara  /  Jeans Primark  /  Shoes Adidas Stan Smith  /  Sunnies Peek en Cloppenburg

Hi, hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad?! Ik heb van het weekend bijna geen tijd gehad om een blogpost te maken, dus vandaar dat ik nu pas wat online plaatst. Zaterdag stond ik al om half 5 op om vroeg op pad te gaan, want mijn vriendin en ik gingen naar Phantasialand in Duitsland. Het was voor mij de eerste keer dat ik hier heen ging en ik moet zeggen dat ik het veel leuker vond dan dat ik had verwacht. Zo was afgelopen donderdag de Taron (de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld) geopend en wauw wat een toffe ervaring was dit! Het was zo spannend, maar ik had het ook zeker niet willen missen! Gisteren ben ik ook heel de dag in Brabant geweest, want mijn lieve neefje was jarig, dus even geen beeldschermen voor m’n neus was ook wel eens fijn. Maar wat vinden jullie trouwens van deze outfit? Van chic & classy naar een stoere urban look. De musthaves van deze outfit zijn toch wel de Stans met palmbomen en deze baseball cap. Gisterenavond hebben we van mijn zondagse outfit toch nog even foto’s genomen. De zon ging bijna onder, maar dan heb je vaak wel de beste foto’s. Een zonsondergang of licht van achteren geven je foto’s zo een mooi effect en andere sfeer, dat je bijna geen bewerking meer nodig hebt!

Shop deze look hieronder:

baseball

1.  Shoes  2. Jacket   3. T-shirt  4. Jeans  5.  Cap