Fashion & lifestyle

Some of my favorite winter pieces 2015/2016 ♥

winter

 Camel coat  /   Grey Scarf  / Black hat  / Overkneeboots / Oversized sweater  / leatherlook jacket / Adidas superstars / Gold bracelets / black ripped jeans / Make-up

Hoewel de lente over een maandje al weer op de stoep staat, word het buiten alleen maar kouder! Mijn handschoenen heb ik van de week voor het eerst uit de kast getrokken en ook de laagjes in mijn outfit worden weer steeds dikker, balen! Maar ondanks het koude weer ga ik zeker niet klagen, want ik heb ook veel items kunnen dragen die normaal rond deze periode ver achterin mijn kledingkast liggen. Daarom laat ik hierboven een overzicht zien van mijn favoriete winter items die regelmatig uit mijn kast gekomen zijn. Welke kledingstukken droeg of draag jij het liefst deze winter?