Fashion & lifestyle

Snapshots of my last week! ♥

Facebook 11376616_1439807346341552_2952446_n

FullSizeRenderDSC01702FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender

Joehoe it’s friday girls! Hier heb ik mijn snapshots van de afgelopen week… Het was een gezellig, maar ook een vol gepland weekje. Laten we beginnen bij het begin van de week: Maandag is de webshop weer aangevuld met leuke items en haalde ik tussendoor snel even een pizza bij de Vapiano om hard aan de slag te gaan! Dinsdag kon ik trots mijn nieuwe two-piece setje + jasje van de Zara showen. Gisteravond ben ik met een vriendin naar het restaurant de Haagsche beek in Kijkduin geweest en hebben we heerlijk gesmuld! Oh en hier zie je ook nog even een hele andere look van mij! Ik ben namelijk gek op haren vlechten, zoals de visgraat vlecht, franse vlecht, diadeem vlecht, haarband vlecht etc. Ik vind het echt super om het bij anderen te maken, vooral bij de kinderen op de BSO of bij mijn lieve nichtje, maar zo af en toe maak ik het ook wel eens bij mezelf. Al moet ik zeggen dat ik het niet altijd leuk bij mezelf vind staan, dus haal ik het er vaak weer uit als ik weggaat. Soms zie ik op Instagram zulke mooie inspiratie foto’s en staat het bij sommige meiden echt super! Vooral bij heel blond haar vind ik het erg gaaf staan! Wat vinden jullie?

Fijn weekend!