Fashion & lifestyle

Smoothie baby! ♥

DSC05921 DSC05922 DSC05926 DSC05928

Ik was er een tijd even helemaal klaar mee, maar ik heb het nu toch weer opgepakt: Smoothies maken! Het is heerlijk en nog eens super gezond! Van het weekend heb ik de blender weer eens op het keukenblad gezet en daar blijft die nu voorlopig even staan. Ik heb een simpele smoothie gemaakt van alleen maar fruit (bananen, aardbeien en blauwe bessen), maar normaal gooi ik er ook wel eens groente bij. Soms heb je wel eens fruitsoorten, zoals blauwe bessen, frambozen of pruimen die zitten vol met antioxidanten, maar het is niet een soort fruit wat ik doordeweeks veel pak. En in de blender schep je soms wel 3 grote lepels erin en proef je het vaak niet eens!! Let er wel op: Probeer niet teveel fruit van dezelfde vitamine binnen te krijgen, zoals deze 3 fruitsoorten die ik hiervoor heb opgenoemd, anders krijg je teveel van één soort vitamine binnen en dat is ook zeker niet goed! Probeer niet altijd te letten op de combinaties fruit en groente, maar kijk ook naar de vitamines die erin zitten!

DSC05930

Waarom ben ik het weer gaan oppakken?

1. Omdat ik anders thuis geen fruit pak!
2. Omdat het je zoveel meer energie geeft!
3. Omdat het goed vult, vooral in de ochtend!
4. Omdat het handig is om de restjes fruit en groente op te maken.
5. Omdat je veel meer verschillende soorten fruit eet.
6. Omdat je bepaalde soorten fruit niet lust en het in een smoothie vaak niet proeft.
7. Omdat het super gezond is!
8. Omdat het leuk is om te maken, vooral voor anderen!
9. Omdat je combinaties van fruit en groente tegenkomt die heerlijk zijn en waar je nooit eerder aan had gedacht!
10. Omdat je af en toe gewoon te lui bent om al het fruit te schillen en in stukjes te snijden!