Fashion & lifestyle

Shoes, Shoes, Shoes ♥

gfciu

1. Supertrash  2. Michael Kors   3. Adidas   4. Ted Baker   5. Reebok   6. Fred De La Bretoniere

Binnenkort ben ik een paar daagjes vrij en ga ik samen met mijn vriend een weekendje weg! Genieten van een dagje wellness, een dagje Valkenburg en misschien daarna nog naar Maastricht, helemaal zin in! Maar voordat ik ga heb ik eigenlijk nog een paar spulletjes nodig en was ik ook alvast aan het kijken voor een paar nieuwe schoenen voor de zomer. Ik had dit keer geen zin of tijd om heel de stad af te gaan, dus keek ik vrijdagavond eerst even op 1korting voor leuke aanbiedingen. Het fijne van deze site is wanneer je via 1Korting.com een aankoop doet, je niet alleen korting krijgt, maar ook automatisch een goed doel naar keuze steunt! En dat is altijd goed toch? Uiteindelijk kwam ik op de Omoda waar ze natuurlijk geweldige schoenen hebben. Voor welke zou jij gaan?