Fashion & lifestyle

Shein wishlist ♥

  1. White sweater    2. Pink sweater    3. Dress   4. Pink top   5.  Blue top    6. Necklace  7.  Dress   8. Shoes

  Ok ok, ik ben er wel heel vroeg bij, maar ik kan echt niet wachten om van het voorjaar in m’n lichte outfits op een terrasje te zitten. Ik ben gewoon geen wintermens, hihi. Zoals de meeste van jullie weten is Shein één van mijn favoriete shops geworden en vind ik altijd wel iets leuks op deze site. Ze hebben geweldige designer look-alikes, hebben iedere week nieuwe fashion items en het is allemaal net even anders als bij de grote winkelketens. En daarom heb ik mijn favorieten weer op een rijtje gezet! Ik ben een big fan van open backs, fluweel, lange mouwen en volants en ik zal jullie binnenkort mijn nieuwe witte lace top in een outfit zien! Fijne avond babes!