Fashion & lifestyle

Scandinavian posters in my room ♥

DSC01712DSC01707 DSC01720DSC01542 DSC01715 DSC01708DSC01717DSC01721 DSC01713

De laatste tijd ben ik weer helemaal bezig met mijn interieur. Van een moderne, strakke inrichting, wil ik nu iets meer speelse details aan het interieur toevoegen. Mijn favoriete interieur kleuren blijven zwart, wit en antraciet en dat blijf ik ook aanhouden. Misschien met een rosé, roze of gouden touch, maar dat word minimaal. Gisteren ben ik na een lange tijd ook weer eens met mijn moeder naar de Ikea gegaan en heb ik meteen wat groen in huis gehaald, dat maakt je huis ook meteen wat levender en gezelliger. Ook zijn mijn nieuwe posters  met lijsten van Desenio binnen gekomen en wat zijn ze gaaf! Het was gewoon té moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende fotolijsten en posters. Ik was 2 dagen lang aan het kijken voor welke combinaties ik wilde gaan, hoe ik het wilde neerzetten of ophangen. Ik heb uiteindelijk tot 3:00 uur ’s nachts achter de computer gezeten (ja, je leest het goed) om de definitieve keuze te maken. Maar ik ben zeker tevreden over het resultaat! Hoe vinden jullie het staan? En zijn jullie al bekend met het Desenio?

 ♥