Fashion & lifestyle

Sacha biker boots ♥

Coat & bag Zara/ Dress Shein / Panty h&m / Shoes Sacha

Yeah, het weekend is begonnen! Ik heb een druk weekje achter de rug en extra uurtjes gewerkt, dat ik vandaag een dagje vrij kon nemen, echt super fijn. En vooral met dit weer wil je het liefst de deur niet uit. Het waait, het sneeuwt en het is koud… 3 dingen waar ik geen fan van ben. Daarom is het fijn dat ik vrij ben, haha! Gisteren zijn deze nieuwe enkellaarsjes binnen gekomen en wat zijn ze tof! Echt super bedankt Sacha! Zulke stoere leren boots miste ik eigenlijk wel tussen mijn schoenencollectie. Ze zijn iets grover als m’n anders boots en ik vind de rits met riempjes ook echt geweldig! Zoals ik al in wat vorige blogposts heb verteld, is de grunge/ rock look voor de winter helemaal in. En dat geldt ook op het gebied van de schoenen. Boots met gespen, ritsen en veters, we zien het allemaal voorbij komen. Ze zijn helemaal on trend, maar ook ideaal om te combineren. Ik moest in het begin wel even wennen aan deze trend, omdat ik altijd meer van de classy stijl ben, maar nu vind ik het geweldig! Ik hou er ook wel van om verschillende stijlen en trends uit te proberen. Ik hou niet van extreme rock looks en daarom heb ik er ook een vrouwelijke touch aan gegeven. Zo vind ik stoere boots onder jurkjes echt een geweldige combinatie. Het is stoer, maar ook vrouwelijk!

Shop deze look hieronder:

1. Coat 2. Dress 3. Panty 4. Shoes  5. Bag