Fashion & lifestyle

”Royal High-Tea” Gift voucher ♥

DSC08405_Fotor

DSC08380_Fotor2

Hi allemaal, ik heb weer een super leuke High-Tea hotspot voor jullie! Wendy en ik zijn van het weekend naar het gezellige Bakker Suikerbuik in Delft geweest. Deze Konditorei en Banketbakkerij  ligt op een mooie locatie midden in het historische centrum van Delft. Bij binnenkomst werden wij meteen fijn ontvangen en gedurende High Tea hebben we genoten van heerlijke, verse en het belangrijkste..huisgemaakte hapjes.

DSC08382_Fotor_Fotor

DSC08383_Fotor

DSC08397_Fotor

DSC08376_Fotor

Je kunt kiezen uit verschillende soorten High Tea’s en wij zijn gegaan voor de ”Royal High Tea” wat bestaat uit een 3 gangen menu: De Koning Willem Alexander ,Prinses Beatrix en de derde gang Kroonprinses Amalia. Té leuke namen vind je niet? Ben jij benieuwd waarom ze de 3 gangen zo noemen, neem dan even een kijkje op de website.

De 1ste gang bestond uit zoete lekkernijen. Zo konden we genieten van een appelflap, een cakeje met slagroom en aardbeien, een kruimeltaart met perenvulling, een gembertaartje, wat lekkere koekjes en de bonbons mogen ook zeker niet ontbreken.

DSC08389_Fotor

DSC08393_Fotor

Bij de 2de gang kwamen de warme hapjes op tafel! Een kerrie soep + handgemaakte provençaalse broodjes met brie, uienchutney en daarbij wat kaasvlindertjes en warme kalfssaucijzenbroodjes. Daarnaast werd er een frisse muntthee voor ons klaargemaakt.

En bij de laatste ronde kun je kiezen voor een warme chocolademelk met slagroom of een koffie naar keuze. Ook mochten we een heerlijk stukje taart uitzoeken. We konden niet kiezen, dus zijn we voor een muffin en een aardbeientaartje gegaan en die we uiteindelijk samen hebben gedeeld, hihi!

DSC08391_Fotor

DSC08398_Fotor

 Normaal gesproken kost deze high Tea €22,50 p.p, maar ik heb iets leuks voor jullie, want ik mag nu een ”Royal High Tea” weggeven met €7,50 korting!!

Wil jij hier gebruik van maken?

Volg mij op bloglovin en print deze voucher hieronder uit, reserveer één dag van te voren en dan kun jij gezellig met een vriend of vriendin hierheen gaan! De voucher is geldig tot eind April 2016!

bakker