Blouse Shein / Skirt Rosegal / Shoes Puma 

Yep, ik heb jullie van het weekend weer overspoeld met Insta-stories van de Lapsang in Den Haag. Dit blijft één van mijn favorieten high tea hotspots en is echt een aanrader voor de mensen die hier nog niet eerder zijn geweest! Een super schattige zaak waar de sfeer top is en je kunt genieten van de lekkerste verse taarten, sandwiches en scones! Mijn vriendin en ik liepen dus ook met een overvolle buik de tent uit, zijn nog even snel de stad ingedoken en daarna naar huis gegaan. Zondag stond er eigenlijk niets op de planning, maar heb ik de moed bij elkaar verzameld om toch even naar de sportschool te gaan. En nee, dat is zeker niet alleen voor de high tea. Mijn ‘vreetbuien’ in de avonden worden steeds erger en ben ik echt verslaafd geworden aan de Magnums Almond. Wie nog meer? Helaas is dat nu wel een beetje te merken aan de kleding, haha. Vooral de broeken zitten weer iets strakker! Deze foto’s zijn van afgelopen woensdag, toen het in de avond nog aangenaam aanvoelde en ik mijn rokje nog wel paste, just kidding! Fijne werkweek girls!