Fashion & lifestyle

Red lips & messy hair updo ♥

DSC07744_FotorDSC07798_FotorDSC07766_FotorDSC07816_FotorDSC07796_Fotor

  Dress Stylebygina  /  Jacket & Pumps Zara  / Watch Boutique  /  Purse Market 

Ligt jullie kerst-outfit ook al klaar? Hierboven draag ik één van mijn favorieten jurken van mijn webshop: Stylebygina. Hij is classy, zit heerlijk en ik heb hem gecombineerd met een stoer leatherlook jasje en pumps. Oh, en wat vinden jullie van de rode details? Normaal gesproken draag ik bijna nooit een rode lipstick, maar met de feestdagen durf ik het wel! Vandaag heb ik een heerlijke high tea gehad ( binnenkort meer hierover) en ik kom net thuis van een gezellige kerstavond, hebben jullie nog wat leuks gedaan?

Ik wens jullie hele fijne feestdagen!

Shop deze look hieronder: 

black red

1. Dress  2. Lipstick   3. Jacket 3. Heels  4. Purse

 ♥