Fashion & lifestyle

Ready for the winter ♥

dsc05980dsc05986dsc05974 dsc05991dsc05977 dsc05982 dsc05990

Hi allemaal! Hebben jullie ook een gezellig Sint-weekend gehad?! Na Sinterklaas heb ik gelijk zin om de kerstsfeer in huis te brengen, dus ga ik zo meteen een kerstboom halen. Je zag hem laatst al in een artikel voorbij komen, maar ik ben zo blij met m’n scrabble lichtslinger! Het is de perfecte gadget voor in huis met deze donkere dagen. Ze zijn allemaal blanco, maar je kunt ze ook beplakken met de zestig meegeleverde stickers met letters. Té leuk toch? Nog een paar weekjes en dan start het volgende seizoen ook weer. De winter is niet bepaald mijn favoriete seizoen, maar met deze items, kom ik de winter vast wel door! En dan bedoel ik vooral met deze lammy coat van de Zara, I love it! Hij is oversized, comfortabel, warm en trendy! Toen ik de bekende lammy coat van Acne studios zag, was ik echt verliefd! Maar wie gaat er in hemelsnaam nou €2300,- voor een jas betalen? Zoals je ziet hangen mijn favoriete winter items al weer op m’n kledingrek klaar. Het liefst draag ik heerlijke wollen truien met rokjes en booties. Echt een geweldige combinatie voor de herfst en winter. Maar als het straks flink kouder gaat worden, zal ik denk ik toch weer snel naar de broeken grijpen, haha. Hebben jullie al zin in de winter?