Fashion & lifestyle

Ready for spring with these items ♥

Outfit 1: Blazer Zara / Necklace h&m / Top  Shein  / Denim short Bershka / Shoes Zara 

Outfit 2: Jacket & blouse h&m / Short Shein / Shoes Primark

Ok, ik ben er weer iets te vroeg bij, maar ik kan niet wachten tot de Lente gaat beginnen. Ik ben zo klaar met de donkere dagen, storm, sneeuw en regen,bah. En daarom is het even tijd voor een vrolijke Lente-artikel! Mijn favoriete momenten van de Lente zijn…Dunne jasjes en blote benen weer, iedere week nieuwe tulpen op de markt halen, de avonden weer op terrasjes doorbrengen en lichte en frisse kleuren dragen. Mee eens of niet? Oh en niet te vergeten, wat vitamine D ( de zonnevitamine) binnen krijgen, want dat doet een mens ook goed. De eerste ”Lente- items ” van de Shein zijn vorige week binnen gekomen. Deze fluwelen top is echt een beauty om te zien en staat super op een jeans of denim short! Hij voelt heerlijk zacht aan en dit voor een giller van een prijs! Ook kreeg ik dit schattige broekje binnen wat lijkt op een rokje. Ik zie die romantische look met spijkerjasje al helemaal voor me. Laat dat zonnetje maar komen! Verlangen jullie ook zo naar de Lente?

 ♥