Fashion & lifestyle

Rainbow smoothie ♥

DSC06736_Fotor_FotorDSC06731_Fotor_FotorDSC06728_Fotor DSC06730_Fotor DSC06733_Fotor_Fotor

Na mijn groene smoothie heb ik deze week weer een heerlijke fruit smoothie voor jullie! Door de leuke regenboog kleuren in de blender noemde ik hem de ”rainbow smoothie”! Past er wel bij, vind je niet? Ik bakte bijna iedere ochtend pistolets af, maar tegenwoordig zijn smoothies mijn ontbijt. Ik begin er gelijk mee in de ochtend, zodat ik de rest van de dag ook nog een smoothie kan pakken. Ik ben zeker niet aan de lijn verder hoor! Ik eet ook makkelijk een hele zak chips ’s avonds in mijn eentje op en de donuts en chocolade repen gaan er ook zeker goed in. Wil je de smoothie zelf uitproberen? Zie hieronder de ingrediënten.. Fijne weekend!

Ingrediënten:

6 aardbeien
1 kiwi
1 peer
2 handjes blauwe bessen
1 handje frambozen
1 avocado