Fashion & lifestyle

Pretty in black ♥

DSC06953DSC06993DSC06886_Fotor_FotorDSC06933 DSC06938

Coat Primark / Dress Stylebygina / Boots Asos / Bag ioffer / Watch Michael Kors

Ik ben echt helemaal verliefd op mijn zwarte neopreen jurkje! Dit jurkje komt uit onze eigen webshop en het is een item wat perfect is voor de avondjes uit of voor de  aankomende feestdagen. Ik heb hem gecombineerd met mijn overkneeboots die ik ongeveer 5 jaar geleden heb aangeschaft bij de Asos. Deze boots blijven leuk en trendy en iedereen heeft het er tegenwoordig over. Ik ben zo blij dat ik deze boots nooit weg heb gedaan, want je ziet het, deze trend komt zo vaak weer terug. Misschien is het je wel opgevallen dat mijn laatste looks vooral zwart zijn, maar ik ga binnenkort weer proberen om iets meer kleur te laten zien, haha. Fijne dag allemaal!

1. Dress 2. Boots 3. Watch

black