Fashion & lifestyle

Port of Rotterdam ♥

IMG_6719

IMG_6735IMG_6725IMG_6732

IMG_6720

IMG_6723

Top h&m / Blouse Supertrash / Jeans Market / shoes Adidas Superstar / Hat h&m / Necklaces Action

Mijn lieve nichtje is afgelopen zaterdag 8 jaar geworden en het was zooo gezellig! Jammer genoeg had ik mijn camera niet meegenomen, maar zondag gelukkig wel! Ik ben namelijk een dagje met mijn vriend naar de Rotterdamse haven gereden en wat een toffe plek is het daar zeg! De perfecte plek om foto’s te maken vind ik zelf! De plaatjes doen me een beetje aan Amerika denken, toen we daar in de woestijn reden.. Er stond een ouderwetse truck (zie eerste foto) waar ik gewoon op moest klimmen, tof ding toch? Mijn vriend werkt daar op de terminal bij de kranen en wilde graag even de omgeving laten zien. Wat vinden jullie van de shots?