Fashion & lifestyle

Polette glasses! ♥

DSC06676

Een tijdje geleden heb ik jullie al in een post verteld dat ik een nieuwe bril heb besteld en die wil ik nu graag aan jullie laten zien!Waarschijnlijk weten jullie het nog niet, maar ik draag soms een bril op sterkte! Ik draag nu ongeveer 4 jaar dezelfde bril, dus het werd zeker tijd voor iets anders….take a look!

DSC06526

Ik heb het nog nooit eerder gedaan, maar eens moest de eerste keer zijn: Een bril bestellen via internet! Ik heb mijn bril besteld op www.Polette.com. Dat is een frans merk voor zonnebrillen en brillen op sterkte. De brillen op deze site zijn erg goedkoop, omdat de brillen gelijk vanuit de fabriek naar de webshop geleverd worden en dus verder geen andere partijen tussen zitten. De bril bestellen gaat heel simpel: Je kiest je montuur uit, vult de sterkte in, je kiest je kleur glazen en bestellen maar!  Ze hebben zoveel verschillende mooie en unieke monturen, dat je eigenlijk niet weet wat je moet nemen! Ik heb hier gekozen voor een clubmaster model. Nu heeft de bril doorzichtige glazen, maar de glazen worden bruin gekleurd, zodra het zonnetje schijnt, ideaal als zonnebril ook dus! Ik ben helemaal blij met mijn bril en de kwaliteit van de bril ziet er super uit!

Wat vinden jullie ervan?

DSC06681

  Wil je een kijkje nemen op de site? Check het hieronder!

www.Polette.com