Fashion & lifestyle

Pink & Pixers ♥

Black top h&m / Pink shirt Primark / Black top Zaful / Ruffle Sweater Shein /  Black dress Zara / Pink blouse Bershka / Blazer Zara / Pink trench Stylebygina 

Misschien is het jullie ook wel opgevallen dat ik de laatste tijd helemaal van de roze ben. Maar het zijn niet alleen de roze items waar ik voor val, het slaat zelfs een beetje door naar m’n interieur. Ik ben altijd van de roze en grijze combinatie geweest, maar zwart en roze staat ook super! Het is niet de girly roze look, maar meer stijlvol en classy.  Een paar dagen geleden kreeg ik mijn bestelling van de Pixers binnen en ik kon niet wachten om ze uit te pakken. Deze posters + lijsten staan echt geweldig in m’n slaapkamer en natuurlijk bij deze items. Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie?