Fashion & lifestyle

Pink & grey inspo ♥

pink en grey

Pictures from Pinterest & my life

Het is weer tijd voor wat inspiratie! Ik vind de kleuren wit, grijs en roze echt geweldige kleuren om te dragen voor de Lente. Gecombineerd met een mooie rok, een witte of licht blauwe ripped jeans eronder en je kunt stijlvol het voorjaar in. Ik denk dat ik deze kleuren aankomende maand heel veel zal dragen! Tulpen zijn in deze tijd van het jaar mijn favoriete bloemen en daarom heb ik ze ook het liefst de maanden Maart en April in huis staan. Iedere keer weer een ander kleurtje op de markt uitzoeken en ze staan zo schattig bij je witte interieur! Oh en ik heb nog een TIP: Doe 2 a 3 stuivers in je glazen vaas en je tulpen zullen 2 weken lang in huis overeind blijven staan! Wat vinden jullie trouwens van deze roze camera? Ik vind hem echt super cute en is alleen al leuk voor de heb, vind je niet?! Het roze Miss Dior luchtje heeft een bloemengeur en ruikt lekker fris, daarom heb ik deze op mijn voorjaarslijstje gezet.

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie?

 ♥