Fashion & lifestyle

Pink and leopard print ♥

Het zonnetje scheen, de lucht was helderblauw en het was 22 graden… een TOP zondagje dus! Vanochtend rond 10:00 uur is hier in Rotterdam de Marathon van start gegaan. Ondanks we weten dat het mega druk zou zijn, zijn we toch nog even op pad gegaan. Mijn vriend en ik hebben heerlijk van het zonnetje genoten en hebben ook nog even wat foto’s tussendoor gemaakt. Uiteraard wil ik mijn outfitje plus deze killer heels laten zien! Ze zijn jammer genoeg net iets te hoog, maar ze zien er wel fabulous uit, vind je niet? Vooral het grove luipaarden print en pony haar op de schoenen, maakt het net wat chiquer! Maar dit worden helaas  wel ”zitschoenen” in plaatst van dans schoenen, haha! Heb ik weer een goede smoes om wat langer op het terras te blijven zitten. Wat hebben jullie vandaag op deze mooie zonnige dag gedaan?