Fashion & lifestyle

Photo diary first week of July 2015 ♥

FullSizeRenderIMG_7643FullSizeRender
FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender IMG_7628

De eerste week van Juli zit er al weer bijna op! Het is een prachtige zomerse week geweest waarin ik veel heb gedaan, dus werd het weer eens tijd voor een photodiary post!

 Het is de week waarin ik:

 Met vriendinnen naar Kijkduin ben geweest -heb genoten van de zonnige dagen ( yes i love it) – in de top 3 sta met de fashion blog contest van kledingvinder.nl ( Stemmen kan nog steeds en zou ik heel erg waarderen) – een gezellige verjaardag van mijn lieve neefje heb gehad – met mijn vriend ons 10 jarige relatie hebben gevierd bij de Hudson  –  een gezellig avondje in de kroeg had – een hoop nieuwe items op de webshop hebt toegevoegd – mijn nagels weer helemaal summer ready zijn – een heerlijke fruitweek heb gehad! Kortom: een topweekje!

Hoe was jullie weekje?