Fashion & lifestyle

Photo diary first week of august 2015♥

DSC03795DSC03576FullSizeRenderDSC03796 DSC03540_FotorFullSizeRender

Jee het is weer tijd voor een photo diary van de eerste week van Augustus! De tijd vliegt echt voorbij, nu ik 5 dagen werk + webshop + blog + Instagram bijhouden en daarnaast nog het huishouden doen haha! Ik heb het idee dat ik de laatste tijd haast geen vrije tijd meer over hebt. Ik vind het ook jammer dat ik minder tijd heb voor outfit posts (sorry hiervoor), maar over 2 weken na de schoolvakantie kom ik weer met veel outfit foto’s, haha! Verder was het een leuke week waarin ik weer veel nieuwe items heb gekocht en ik heb genoten van het zomerse weer in het weekend!

Het is de week waarin ik:

  zelfgemaakte muffins, scones en slagroom gingen maken met hulp van met mijn lieve vriend (super gezellig) – eindelijk mijn fashioncheque’s (van mei) heb opgemaakt aan leuke items bij de Loavies (altijd leuk!) – deze mooie zwarte pumps (precies de laatste maat, lucky me) en denim shorts heb gekocht bij de Bershka – ’s avonds na het werk nog even op het terrasje heb genoten – een gezellige verjaardag heb gehad!

  Hoe was jullie weekje?