Fashion & lifestyle

Personalize your gadget ♥

DSC08428_Fotor redDSC08433_Fotory

Voor diegene die mij heel goed kennen,weten dat ik bijna een jaar lang met een kapot scherm op mijn smartphone heb gelopen,maar sinds kort heeft mijn vriend hem zelf proberen te maken en het is gelukt, yeah! Eindelijk weer een goede telefoon zonder scherven in m’n hand. Maar wat nog leuker is, is dat ik toevallig 2 dagen later een mailtje van Gocustomized.com kreeg. Ik mocht een mooi hoesje uitzoeken en dit kon niet op een beter moment!

IMG_0981DSC08431_Fotor;

Ik ben meteen een kijkje gaan nemen en het zag er allemaal heel overzichtelijk uit. Je kunt hier je hoesjes ontwerpen voor nagenoeg alle smartphones. Zo kun je een Iphone hoesje ontwerpen voor de 4, 5 & 6 (S), maar ook voor de Samsung Galaxy S5 & S6, iPad, HTC, Huawei en Sony. De telefoonhoesjes zijn vanaf € 14,95 verkrijgbaar. En een grote voordeel is dat de verzendkosten binnen Nederland helemaal gratis zijn!

DSC08434_Fotor

Hoe het werkt? Vrij simpel! Je kiest het type merk van je smartphone. Daarna krijg je verschillende soorten cases/covers te zien, waar je uit kunt kiezen. Begin nu met je ontwerp: Je upload een mooie foto of plaatje en voeg eventueel een leuke tekst bij. Als je hiermee klaar bent, voeg je hem in je winkelmandje en ga je afrekenen, that’s it! Wat vinden jullie van mijn eigen ontwerp?