Fashion & lifestyle

Packages arrived last week! ♥

FullSizeRender_Fotorjbl

Van de week had de pakketjes bezorger het maar druk bij onze voordeur, want hij kon deze week wel 4 keer langskomen! En daar word ik natuurlijk helemaal enthousiast van! Allereerst kwam er deze week 2 leuke pakketje van de Postcodeloterij binnen. Het waren 2 Rituals hammam pakketjes die we hadden gewonnen, altijd fijn toch?! Daarna kwamen de Olixar pakketten binnen die je in mijn vorige post kan terugvinden. Toen deze leuke gadgets binnen kwamen, ging ik meteen aan de slag om ze uit te testen en yes ze zijn geslaagd! Woensdag ging de deurbel weer en yes het waren mijn nieuwe h&m truien die ik van mijn moeder heb gekregen, super lief mams! En als laatst kwamen mij geweldige schoenendozen binnen van de Public Desire. Toen deze binnen kwamen, kwam er een hele brede glimlach tevoorschijn. Ik kon niet wachten om deze nieuwe schoentjes aan mijn hakken verzameling toe te voegen! You can never have enough shoes in your life, don’t you think?!