Fashion & lifestyle

Oops, it’s grey again ♥

DSC06378_Fotor_FotorDSC06369_Fotor_Fotor_FotorDSC06363_Fotor_Fotor_Fotor_FotorDSC06411_FotorDSC06386_FotorDSC06417_Fotor_Fotor

Jacket Zara / Sweater Primark / Skirt Jacqueline de Yong / Scarf & belt Pieces / Sneakers Adidas stan smith

Mijn nieuwe items van de sans-online zijn van het weekend binnen gekomen, yeah! Ik denk dat de meeste van jullie wel bekend zijn met deze webshop, maar voor diegene die er nog niet eerder van heeft gehoord zal ik het toch even kort vertellen. Hier kan je kleding online kopen voor zowel mannen als vrouwen. Ze hebben er op dit moment hele leuke jurken, maar verkopen ook sweaters, jassen, schoenen, accessoires noem het maar op! Ze verkopen merken zoals de Vila, Vera Moda, Pièces, Object en veel meer. Hoe lastig het nu ook is om in deze drukke en regenachtige herfstvakantie een outfit te shooten, heb ik het vandaag toch geprobeerd. Ik was wat eerder klaar met werken, dus gingen mijn vriend en ik samen lunchen bij de Dudok. Op de terugweg hadden we gelijk even wat foto’s geschoten en oops I know, het is weer een grijze outfit, hihi! Maar wat vinden jullie van mijn nieuwe sjaal? Ik denk dat dit weer zo een item word wat ik heel veel zal gaan dragen. Het patroon en de kleuren vind ik zo mooi! Ook deze grijze rok is nieuw en past overal bij wat super fijn is. Wat vinden jullie van de outfit?